DBR FORM 33-032

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET

THE COTTAGES AT ARGYLE ' As of October 1, 2005
CONDOMINIUM ASSOCIATION, INC. (date)
Name of Condominium Association

Q: What are my voting rights in the Condominium Association?

A: The Owner or Owners of a single Condominium Unit shall collectively be entitled to one vote for
that condominium unit. Please refer to Paragraph 12 of the Declaration.

Q: What restrictions exist on my right to use my unit?

A: There are restrictions on the selling of units (see Paragraph 20 of the Declaration of
Condominium) and there are a number of use restrictions set forth in Paragraph 22 of the
Declaration of Condominium pertaining to the use of the Condominium Unit.

Q: What restrictions exist on the leasing of my unit?

A: Condominium Units may not be leased for a period of less than one (1) year. In addition, no
Condominium Unit shall be sold on a “time-share basis”. Please refer to Paragraph 20 and 22(g)
of the Declaration.

How much are my assessments to the Condominium Association for my unit type and when
are they due?

The monthly assessment for each Unit Owner in the Condominium is $ 122.23. Assessments are
due on the first day of each month or as established by the Board.

Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association
and what are my voting rights in this association? Also, how much are my assessments?

A: No, a Unit Owner is not required to be a member in any association other than Cottages at Argyle
Condominium Association, Inc.

Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used
facilities? If so, how much am I obligated to pay annually?

Unit Owners are not required to pay any rent or land use fees for recreational or other commonly
used facilities.

Q: Is the Condominium Association or other mandatory membership association involved in
any court cases in which it may face liability in excess of $100,000.00? If so, identify each
such case.

A: The Condominium Association is not involved in any court cases in which association may face
liability in excess of $100,000.00.

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN

NATURE. A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL
REFERENCES AND EXHIBITS THERETO, THE SALE CONTRACT, AND THE
CONDOMINIUM DOCUMENTS.
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