

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: George Beier • Doug Buckwald • Elizabeth Butler • Janet Byron John Caner • Vincent Casalaina • David Cottle • Joe Halperin • Lynn Halperin • Conrad Lagasca Marcia Levenson • Jane Miller • Rebecca Perry • Tim Ruckle • Zofia Rybkowski

Steering Committee & General Meeting Draft Agenda 11/13/08 Mudrakers Café 7:00 pm

Welcome & Introductions - Steering Committee

7:00 Attending Steering Committee/Intro Guests (5 min) Marcia – Facilitator

George Beier	Doug Buckwald	Elizabeth Butler
Janet Byron - abs	John Caner	Vincent Casalaina
Dave Cottle	Joe Halperin	Lynn Halperin
Conrad Lagasca	Marcia Levenson	Jane Miller
Rebecca Perry	Tim Ruckle	Zofia Rybkowski - abs
Kriss Worthington – D7		
Gordon Wozniak – D8		
Tom Bates – Mayor		
City Manager		
CENA / LeConte NA		
Bateman / Halcyon		

Housekeeping (10 minutes)

7:05 **Minutes from 10/23** (pgs 3-5)

http://www.neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

Treasurer's report \$617 - no expenses in past month Vincent

Copy of letters – none sent this month

Announcements/Changes to agenda

Old Business

none at this time

Physical Environment – TBA

7:15 Workday this Saturday Nov. 15th with Berkeley Project– Vincent (10 min) Our current project plans are (assuming the weather cooperates):

- 1. Re-paint the tennis practice wall
- 2. Weed and prune Rose Garden
- 3. Weed & prune Derby/ Hillegass corner
- 4. Add sand to Tot-lot areas
- 5. Paint or repair/rebuild ramp & platform in tot-lot
- 6. General graffiti abatement
- 7. Minor masonry repair at border of tennis practice area at entrance to the park

7:30 Signage – John (5 min)
update - where do we go from here

Community Outreach – Janet Byron

7: 35 TBA (5 min)

Disaster Preparedness – John Caner

7:40 Discussion of Derby/Benvenue/Parker Block -- John (10 min)

Crime Prevention - TBA

TBA -

Noise & Party - Lynn & Joe

7:50 update on meeting w/ Jan Stokely (5 min)

7:55 letter to Coop regarding Michelle & mediation – Janet (5 min) pg (6)

Political Action - George Beier

8:00 update construction 2539 Benvenue – George (5 min

8:05 update on BRT mtg w/ AC Transite – Vincent (5 min) set tentative date in early to mid-Dec.

8:10 Change in business hours on Telegraph – George (10)

Organizational Structure – Vincent

8:15 Rules & procedures – Vincent (20 min)

Proposed changes to By Laws 2009 (pgs 7-11)

8:35 Structure of General Meeting – tent date 1/29 (15 min)

general theme and specific agenda items

Jim H - Measure G

Meeting Dates – Vincent

2rd Thursday -- Dec. 11 – facilitator Marcia (tent)

New Business (10 min)

8:50 Various issues raised by Doug

Adjourn

9:00