

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: George Beier • Doug Buckwald • Elizabeth Butler • Janet Byron John Caner • Vincent Casalaina • David Cottle • Joe Halperin • Lynn Halperin • Conrad Lagasca Marcia Levenson • Jane Miller • Rebecca Perry • Tim Ruckle • Zofia Rybkowski

#### Steering Committee & General Meeting Agenda 10/23/08 Mudrakers Café 7:00 pm

## Welcome & Introductions – Steering Committee

7:00 Attending Steering Committee/Intro Guests (5 min) Jane – Facilitator

George Beier	Doug Buckwald	Elizabeth Butler
Janet Byron	John Caner	Vincent Casalaina
Dave Cottle	Joe Halperin	Lynn Halperin
Conrad Lagasca	Marcia Levenson	Jane Miller
Rebecca Perry	Tim Ruckle	Zofia Rybkowski

Kriss Worthington – D7		
Gordon Wozniak – D8		
Tom Bates – Mayor		
City Manager		
CENA / LeConte NA	Greg Murphy	
Bateman / Halcyon	Michelle Pellegrin	

### Housekeeping (10 minutes)

7:05 Minutes from 9/25 (pgs 2-4)

http://www.neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

**Treasurer's report** \$918 - \$198 NNO lights/whistles - \$78 signage – cash cor \$5

-\$20 overtime at Mudrakers -- Total \$617 (less permits fess.)

Vincent

**Copy of letters** – Thank You letters to Claudia & Mario (pg 5-6)

# Announcements/Changes to agenda

7:15 new construction 2539 Benvenue – Elizabeth (5 min)

## **Old Business**

none at this time

## Physical Environment – TBA

- 7:20 Next Workday Nov. 15<sup>th</sup> with Berkeley Project– Vincent (10 min) update including jobs to do and materials needed
- 7:30 Willard Pool John (5 min) update Pools task force
- 7:35 Signage John (5 min) update - where do we go from here

#### Community Outreach – Janet Byron

7: 40 Current Newsletter submission policy – Janet (10 min.) including length of submissions and poster for upcoming events

#### **Disaster Preparedness – John Caner**

7:50 Discussion of Derby/Benvenue/Parker Block -- John (10 min)

### **Crime Prevention – TBA**

TBA –

#### Noise & Party – Lynn & Joe progress with – UC / CoB role ?

8:00 Noise / Lawsuit regarding HiP House – Michelle (10 min) (pg 7)

#### **Political Action – George Beier**

WNA ballot measure endorsements (pg 8-9)

8:10 BRT meeting – Vincent (30 min) should WNA hold a meeting w/ AC Transit

#### **Organizational Structure – Vincent**

8:40 Rules & procedures – Vincent (10 min)

Proposed changes to By Laws 2009 (pgs 10-13)

Meeting Dates – Vincent 3<sup>rd</sup> Thursday -- Nov. 20 – facilitator Marcia (tent)

#### New Business (10 min)

8:50 Various issues raised by Doug

### Adjourn

9:00