

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: George Beier • Jeff Bradt • Doug Buckwald • Elizabeth Butler • Janet Byron John Caner • Vincent Casalaina • David Cottle • Colleen Donovan • Joe Halperin • Lynn Halperin Conrad Lagasca • Marcia Levenson • Jane Miller • Rebecca Perry • Tim Ruckle

Steering Committee Agenda 6/26/08 Mudrakers Café 7:00 pm

Welcome & Introductions

7:00 Attending Steering Committee/Intro Guests (10 min) Janet – Facilitator

George Beier	Jeff Bradt	Doug Buckwald
Elizabeth Butler	Janet Byron	John Caner
Vincent Casalaina	Dave Cottle	Colleen Donovan
Joe Halperin abs	Lynn Halperin abs	Conrad Lagasca
Marcia Levenson	Jane Miller abs	Rebecca Perry
Tim Ruckle		
Kriss Worthington – D7		
Gordon Wozniak – D8		
Tom Bates – Mayor		
City Manager		
CENA / LeConte NA		
Bateman / Halcyon		

Housekeeping (15 minutes)

7:10 Minutes from 5/22 Elizabeth (pgs 3-6)

http://www.neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

Treasurer's report no change -- Total \$904 Vincent

Copy of letters – none sent this month

Announcements/Changes to agenda

Laura Lynch-Miller and Tim Shaw have resigned due to time constraints

Meeting with Sup. Carson – Wednesday July 9, noon – 1p

Old Business

None at this time

Physical Environment - Greg Murphy

7:25 Move Out – Vincent (5 min) (pg 7) recap / letter to CoB + UC

7:30 Signage – John (10 min) recap

Community Outreach – Janet Byron

7:40 National Night Out – August 5 -- Janet (10 min)
same event plan as last year + entertainment? + formal presentation
Budget \$250 with donations to help cover some of the expense

7:50 Street Faire – August 24 - TBA (10 min) (pg 8-9)
2700 Block of Hillegass – across from park – permit in hand?
scope + budget of event this year
volunteers needed

Crime Prevention – David Cottle

8:00 Outdoor Lighting / LeConte plan – TBA (10 min)

Disaster Preparedness – John Caner

8:10 TBA – John (10 min)

Political Action – George Beier

8:20 TBA – TBA (5 min)

8:25 AC Transit removing Parking on Telegraph – Vincent (5 min)

Organizational Structure – Vincent Casalaina

8:30 Community information "Nosy Book" – Colleen (10 min) local services / neighborhood information

8:40 Rules & procedures

Courtesy Policy – Janet/John (10 min) (page 10) policy on civility of discussions and emails

Agendizing Issues Policy – (5 min) Vincent (page 11)

Draft policy on what is needed to add item to agenda

Meeting Dates – Vincent (5 min) 4th Thursday -- July 24

New Business (5 min)

Alta Bates & RPP changes

Adjourn

9:00