

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: George Beier • Jeff Bradt • Doug Buckwald • Elizabeth Butler • Janet Byron • John Caner Vincent Casalaina • David Cottle • Colleen Donovan • Joe Halperin • Lynn Halperin • Conrad Lagasca Marcia Levenson • Laura L-M • Jane Miller • Rebecca Perry • Tim Ruckle • Tim Shaw

Steering Committee Agenda 5/22/08 Mudrakers Café 7:00 pm

Welcome & Introductions

7:00 Attending Steering Committee/Intro Guests (10 min) George – Facilitator

Housekeeping (5 minutes)

7:10 Minutes from 4/30 Elizabeth (pgs 3-5)

http://www.neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

Treasurer's report \$0 in dues & contributions, expenditures \$0 Total \$904 Vincent Copy of letters Letter in support of Berkeley Project (page 6)

Announcements/Changes to agenda

EBMUD conservation goals and rate increases to reach those goals http://www.berkeleydailyplanet.com/issue/2008-05-15/article/29993?headline=EBMUD-Declares-Water-Shortage http://www.ebmud.com/conserving_&_recycling/residential/

Students for a Safer Southside Survey – Tracy Nguyen

Old Business

None at this time

Public Works / Clean up

7:15 Move Out – Greg Murphy (5 min)

update on current status

volunteers for Haste St. drop off center May 24-25 & 31 + truck at end of day CoB Hotline 981-6620

7:20 Street Faire - Greg (10 min)

Date & location for event and scope of event this year

7:30 National Night Out – August 5 -- Janet (10 min) (page 7)

what do we want to do that night?

Budget for the event

Organizational Structure

7:40 Retreat Recap -- May 4 David (15 min) (pages 8-10 – to be delivered) including volunteering for working groups

7:55 Nomination & Election of Officers (20 min)

President, Vice President and Secretary

Courtesy Policy – Janet (page 11)

draft policy on civility of discussions and emails

Public Safety / Crime / Homeless

8:15 TBA – presenter TBA (10 min)

If you would like to get involved in the WNA, you can find out more about us at: neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

Disaster Preparedness

8:25 TBA – John 10 min)

Land Use / Parking / Transportation

8:35 BRT – TBA (5 min)

Organizational Structure II

8:40 Community information – Colleen (10 min) local services / neighborhood information

Meeting Date – Vincent (5 min) 4th Thursday – June 26 / July 24

Noise / Party

None at this time

New Business (5 min)

8:45 Pilot Parking – what does it take to put an issue before SC http://www.neighborhoodlink.com/pdf/nhextra/734472517/782299266/988416769.pdf

Adjourn

9:00

sign up for Working Groups