

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: John Anderson • George Beier (Secretary) • Doug Buckwald • John Caner • Vincent Casalaina • (President) • Dione Cota • David Cottle • Chris Ganson • Joe Halperin • Lynn Halperin • Marcia Levenson • Greg Murphy • Michelle Pellegrin • Ernest Scosseria • Greg Wineger

Steering Committee Draft Agenda 8/16/07

Welcome & Introductions

7:30 Attending Steering Committee (5 min)

| John Anderson | George Beier | Doug Buckwald |
|--------------------|-------------------|---------------|
| John Caner | Vincent Casalaina | Dione Cota |
| Dave Cottle (abs) | Chris Ganson | Joe Halperin |
| Lynn Halperin | Marcia Levenson | Greg Murphy |
| Michelle Pellegrin | Ernie Scosseria | Greg Wineger |

| Kriss Worthington – D7 | | |
|------------------------|-------------------|--|
| Gordon Wozniak – D8 | | |
| Tom Bates – Mayor | | |
| City Manager | | |
| CENA / LeConte NA | Bateman / Halcyon | |

Approval of Action Minutes from 6/21 Vincent (5 min) (pages 3-5)

7:35 copy of letters

1) 2525 Telegraph letter dated August 8 (pages 6-7)

Announcements/Changes to agenda (5 min)

7:40 Elmwood Neighborhood Assoc. August 22, 7:30 pm, 2933 Benvenue Wright's Garage project is the central focus of this group

Public Safety / Crime / Homeless / Disaster Preparedness

7:45 National Night Out -Greg & Janet W (10 min)

August 7, Ice Cream Social in Willard Park

Recap / suggestions for next year

Expenses /Donations -- money left in WNA treasury \$140

Public Works / Clean up

7:50 Street Fair August 26 - Greg M (15 min) (pages 8-11 To Do List)

Block Party Permit - next year Street Faire

Community Groups

Food – what is being done for food

WNA table staffing during event

T shirts – new order/give away (page 12)

Energy

8:05 Solar City Collective Power Program Linda Gage (10 min) (page 13)

Background on basics of this program

Request for WNA support of this program

If you would like to get involved in the WNA, please contact Joe Halperin at 981-1993 or joelynn@comcast.net

Organizational Structure

8:15 dues – Vincent (5 min)

- we have a bank account & tax ID number
- action item set voluntary dues at \$10 per year, not a requirement for membership in WNA
- make form for inclusion in September newsletter

Noise / Party

8:20 Chancellor's Task Force/roving parties – Michelle/Lynn (5 min)

Land Use / Parking / Transportation

8:25 Transit – Vincent/David C/John C (35 min)

Discussion of BRT

Letter to AC Transit/CoB opposing BRT and supporting Rapid Bus +

9:00 2525 Telegraph Ave. – Art House/Cafe (20 min)

Selection of facillitator

Background on project from ZAB – Vincent (page 14)

Presentation by Ali Eslami, developer

Mitigations negotiated with Mr. Eslami (

Discussion

Set up ad hoc meeting?

Old Business

9:20 MKThink envisioning session – Doug B (5 min)

Not Willard NA SC meeting

I invited people I thought would make a good working group

Both non-SC members and SC members

I limited the number of people to facilitate everyone having a chance to speak I knew there would be other meetings scheduled that neighbors could attend

New Business

9:25 No issues currently on agenda (5 min)

Adjourn

9:30