

The Willard Neighborhood Association

Steering Committee: George Beier • Doug Buckwald • Elizabeth Butler • Janet Byron John Caner • Vincent Casalaina • David Cottle • Joe Halperin • Lynn Halperin • Conrad Lagasca Marcia Levenson • Jane Miller • Rebecca Perry • Tim Ruckle • Zofia Rybkowski

## Steering Committee & General Meeting Draft Agenda 12/11/08 Mudrakers Café 7:00 pm

# Welcome & Introductions – Steering Committee

7:00 Attending Steering Committee/Intro Guests (5 min) Tim – Facilitator

George Beier - abs	Doug Buckwald	Elizabeth Butler
Janet Byron	John Caner - abs	Vincent Casalaina
Dave Cottle	Joe Halperin	Lynn Halperin
Conrad Lagasca	Marcia Levenson	Jane Miller
Rebecca Perry	Tim Ruckle	Zofia Rybkowski

Kriss Worthington – D7	
Gordon Wozniak – D8	
Tom Bates – Mayor	
City Manager	
CENA / LeConte NA	
Bateman / Halcyon	

## Housekeeping (10 minutes)

7:05 Minutes from 10/23 (pgs 3-5)

http://www.neighborhoodlink.com/berkeley/willard/

**Treasurer's report** \$617 – -\$16 coffee at park workday + \$25 correct to ballance = **\$626 +**\$85 in dues not yet deposited Vincent

Copy of letters – none sent this month

# Announcements/Changes to agenda

# **Old Business**

# Physical Environment – TBA

7:15 new chair needed Vincent (5 min)

- 7:20 Signage Vincent standing in for John (5 min) Plastic Signs vs Laminated? (pg 6)
- 7:25 Willard Pool Vincent standing in for John (5 min) (pg 6)

# Community Outreach – Janet Byron

TBA

## **Disaster Preparedness – John Caner**

7:30 Discussion of Derby/Benvenue/Parker Block -- Joe standing in for John (5 min) results of canvass

### **Crime Prevention – Joe Halperin**

7:35 Tip list of 9 items – (5 min) (pg 7?)

### Noise & Party – Lynn & Joe

- 7:40 update on meeting/letter at HiP House Vincent (10 min)
- 7:50 update on meeting with UC on 12/08 Lynn (5 min)

### **Political Action – George Beier**

update construction 2539 Benvenue (held over till January) - George

- 7:55 Anna Head Student Housing Vincent (5 min) (pg 8) UC outreach meeting – Dec. 17 7-9pm Unit 2 recreation room RSVP to <u>Harue Lampert (</u>510.<u>643-8677</u>
- 8:00 update on BRT mtg w/ AC Transite Vincent (25 min) structure of meeting

questions that we want to raise as SC

flyer sent out 12/09 (pg 9)

## **Organizational Structure – Vincent**

8:25 Structure of General Meeting –date 1/29 (25 min) (pg 9?)

general theme - Sustainable / Green Berkeley

specific agenda items

intro to meeting	15 min
Vote on By Laws changes	15 min
Vote on SC	20 min
Disaster Preparedness	15 min
Green Berkeley	45 min

- Meeting Dates Vincent
  - 3<sup>rd</sup> Thursday -- Jan. 15 facilitator TBA

#### New Business (10 min)

Various issues raised by Doug

#### Adjourn

9:00